Brengt al je ondernemersaangelegenheden samen op één plek. 

Veilig én tegen een zeer scherpe prijs!

APS online is het geïntegreerde platform van en voor Zelfstandige Professionals waar alles is te vinden wat een ZZP-er of kleine onderneming voor zijn/haar bedrijfsvoering nodig heeft. 

Het APS-platform is webbased, en door de gebruiker kan er vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip (24/7), via een veilige internetverbinding online gewerkt worden in zijn/haar financiële administratie, HRM- of fiscale administratie en kan de output, zoals fiscale aangiften, jaarrekening, kredietrapportages, e.d. met derden uitgewisseld worden. 

Het APS-platform is ontwikkeld door zelfstandige accountants en fiscalisten, die geen meerwaarde zien in het voeren van een administratie of het opstellen van een jaarrekening of aangifte, maar de meerwaarde zien in de kwaliteit van hun advies voor de klant van het platform. Centraal in deze oplossing staat dat de invoer van de gegevens door de gebruiker op een workflowgestuurde wijze en eenmalig plaatsvindt, waardoor er een volledige beheersing van het administratie- en belastingaangifteproces ontstaat zonder dat hiervoor specialistische kennis nodig is. Door deze A t/m Z procesbenadering kan de ZP-er met een gerust hart afscheid nemen van zijn/haar huidige Accountants- of Administratiekantoor en honderden euro’s besparen.

Door de modulaire opbouw van het dienstenplatform kan de klant zelf kiezen of hij/zij ‘alleen’ het APS-platform tegen kostprijs wil gebruiken of dat hij/zij toch op modulaire abonnementsbasis extra diensten wil afnemen van de aangesloten zelfstandige fiscalisten en accountants uit het Accoris Netwerk. Om deze persoonlijke aandacht te garanderen kan iedere klant een persoonlijke adviseur uit het netwerk kiezen.

Inloggen APS online

Heeft u een account klik dan hieronder om naar het inlogscherm te gaan.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met Aldert Veenstra of Paul Wielink van Accoris Professional Support.

Aldert Veenstra
Partner
+31 (0) 651 29 85 59
aldert.veenstra@accoris.com
Paul Wielink
Managing Partner
+31 (0) 653 49 21 15
paul.wielink@accoris.com