SPARCC

 

SPaRCC is GRC+ applicatie (Governance Risk & Compliance) die u in staat stelt de gehele organisatie te sturen en te beheersen. SPaRCC staat voor: Structuur, Performance, Risk, Control en Compliance.

SPaRCC kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Uw processen op een efficiënte manier in kaart brengen? Uw performance indicatoren monitoren? Uw Risico’s en maatregelen beheersen? Wilt u zien dat u voldoet aan bepaalde wet- en regelgeving? SPaRCC kan dit voor u inzichtelijk maken en helpen uw organisatie te sturen en te beheersen. U kunt stellen dat SPaRCC uw AO/IC (administratieve organisatie en interne controle) moderniseert en uw organisatie in control is.

SPaRCC gaat uit van uw organisatiestructuur, processen, performance indicatoren, risico’s, maatregelen en wet- en regelgeving. Door de werkwijze van SPaRCC te volgen bent u efficiënt in staat om uw processen, risico’s en performance indicatoren in kaart te brengen en hier effectief op te sturen door de maatregelen die u hiervoor heeft getroffen te controleren. De controle kan u laten uitvoeren in een apart testprogramma die ontwikkeld is vanuit de gedachte van een accountantscontrole. Na implementatie heeft u sterk fundament gelegd voor de interne controle.

Inloggen SPARCC

Heeft u een SPaRCC account klik dan hieronder om naar het inlogscherm te gaan.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met Niels van der Meij of Jeroen Holierhoek van Accoris®

Niels van der Meij
IT-Auditor
+31 (0) 610 08 50 86
niels.vander.meij@accoris.com
Jeroen Holierhoek
IT-Auditor
+31 (0) 622 97 07 94
jeroen.holierhoek@accoris.nl