Drs C.T. (Cees) de Boer RA RC
Senior Consultant
+31 (0) 630 55 48 15 cees.de.boer@accoris.com

Cees (1970) is een ervaren adviseur op het gebied van verslaggeving, audit en control. Cees is het beste te typeren als een pragmaticus die graag complexe vraagstukken oplost.

Na voltooiing van zijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft Cees bijna acht jaar in de accountantspraktijk van PWC (en haar rechtsvoorgangers) gewerkt. Zijn klantenpakket bestond voornamelijk uit grote, soms beursgenoteerde, ondernemingen en kleinere financiële instellingen. Naast zijn werk rondde hij de post-doctorale opleidingen voor Register Accountant en Register Controller af aan de Erasmus Universiteit.  In 2004 verruilde Cees zijn manager positie bij PWC voor een controlling functie bij een middelgrote bank. In deze rol deed hij veel ervaring op met de complexiteit van controlling en verslaggeving in de financiële sector. In 2006 besloot Cees zelfstandig verder te gaan om zich op specifieke vraagstukken van opdrachtgevers te kunnen richten. Sinds die tijd vervulde hij diverse opdrachten op het gebied van verslaggeving, audit, interne controles en governance in diverse sectoren zoals financiële dienstverlening, handel en industrie. Cees heeft de laatste jaren accent gelegd op de discipline ‘externe verslaggeving’ en verzorgt derhalve de implementatie van nieuwe en gewijzigde standaarden in verslaggeving bij organisaties.

Sinds 2009 treedt Cees op als docent Externe Verslaggeving voor de post-doctorale accountantsopleiding van Business Universiteit Nyenrode. Daarnaast verzorgt Cees in-house trainingen.

Door de combinatie van ruime werkervaring en actuele kennis van zijn vakgebied is het oplossingsgericht en pragmatisch aanpakken van verslaggevings-, control-, governancevraagstukken een competentie geworden waarin opdrachtgevers een duidelijke toegevoegde waarde herkennen.