Jacko Möhle
Lead IT-auditor en Risk consultant
+31 (0) 647 11 22 73
jacko.mohle@accoris.com

Jacko (1990) is IT-auditor en Risk consultant, en heeft ruime ervaring op het gebied van Audit, Control, Privacy en Informatiebeveiliging. Jacko is het beste te typeren als een veelzijdige ‘kritische doener’ met een sterke affiniteit voor IT.

Vanaf de start van zijn loopbaan is Jacko als één van de partners bij Accoris werkzaam. Daarbij is zijn interesse gewekt voor de ontwikkeling van een innovatieve manier van controle aanpak waarvoor hij het automatiseringsdeel heeft ontworpen, dit heeft geresulteerd in de geautomatiseerde controle aanpak middels de applicatie SPARCC. Naast zijn betrokkenheid bij de ontwikkeling van SPARCC is Jacko werkzaam als IT-auditor in de externe audit praktijk, daar heeft hij ervaring met diverse assurancestandaarden opgedaan (ISAE3000, ISAE3402 en ISAE4401). Ook voert hij namens Accoris (internal) audit en adviesopdrachten uit bij financiële instellingen, de overheid en FMCG sector.

De afgelopen jaren heeft Jacko zich gespecialiseerd in diverse compliance onderwerpen zoals SOx, ISO 2700x, COBIT, SOC, BIG, SUWI, NCSC en Privacy.