J. (Jeroen) Holierhoek
IT-Auditor
+31 (0) 622 97 07 94
jeroen.holierhoek@accoris.com

Jeroen (1990) is IT-auditor, en heeft ruime ervaring op het gebied van Audit, Control, Privacy, informatiebeveiliging en Governance. Jeroen is het beste te typeren als een veelzijdige teamplayer, waarbij zijn kernwaarden: Mensen verbinden en oplossingsgericht denken onderdeel zijn van zijn hedendaags uit te voeren werkzaamheden.

Vanaf de start van zijn loopbaan is Jeroen als één van de partners werkzaam bij Accoris. Zijn interesse is voortgekomen uit de ontwikkeling van een innovatieve geautomatiseerde controleaanpak ten aanzien van de sturing en beheersing van een organisatie die Jeroen samen met zijn collega’s vanaf het begin heeft ontwikkeld. In dit traject is Jeroen verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de geautomatiseerde testaanpak.

Naast deze werkzaamheden is Jeroen IT-auditor in de externe auditpraktijk en heeft hij met diverse assurancestandaarden gewerkt. Vanuit de externe auditpraktijk heeft Jeroen namens Accoris (internal) audits en adviesopdrachten bij financiële instellingen, software en hosting leveranciers en bij de overheid uitgevoerd.

Jeroen heeft ervaring opgedaan ten aanzien van diverse compliance vraagstukken zoals SOx, Solvency ii, ISO2700x, COBIT, SOC, BIG, SUWI, NCSC en Privacy.