Werken bij Accoris

Wij investeren graag in onze medewerkers, zodat wij zeker weten dat we te maken hebben met vakspecialisten. Of je nou een economische, juridische of bedrijfskundige achtergrond bezit; door het brede kader van onze dienstverlening kunnen wij alle expertises inzetten. 

Een prettige en professionele werkomgeving voor mensen die hun ambities willen uiten, zowel in hun learnings als werkzaamheden.

Je komt te werken in een snel groeiende organisatie met veel jonge professionals in een dynamische omgeving. Wij hebben een open en informele cultuur gericht op professionele ontwikkeling en samenwerking. Je draagt hieraan bij door jouw manier van werken.

De vakspecialisten van Accoris

Door de recentste ontwikkelingen te volgen en deze misschien zelfs voor te zijn, kunnen wij in onze dienstverlening juist die stap extra zetten voor onze klanten. Hierdoor komt jouw persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. Door bij Accoris te werken is een ding zeker; je leert functioneren binnen de top van onze branche(s). 

Ons pakket van arbeidsvoorwaarden is er op gericht dat onze medewerkers zich in onze organisatie gewaardeerd voelen. De onderlinge contacten bevorderen wij door gezamenlijk overleg gevolgd door teambuilding activiteiten. Wij hebben aandacht voor elkaar en waarderen de unieke eigenschappen van onze medewerkers.

Voor iedereen is een passende plek bij Accoris; neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Accoris zoekt Medior IT-auditor

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans! Wij zijn Accoris, een IT-audi en Consultancy bedrijf, en wij zijn op zoek naar een medior IT-auditor. Ben jij die enthousiasteling die wilt aansluiten bij een jong en energiek bedrijf met grote ambities?

Accoris voert op verschillende gebieden IT-audits uit, waarbij jij de kans hebt om van alles wat te doen. Een greep van onderwerpen uit de audits waar je je mee bezig zou kunnen gaan houden zijn: DigiD, Suwinet, DKD-inlezen, SURF, AVG, Wpg, BIO, ISO27001, COBIT, NIS2, NEN7510 en DORA.

Je hoeft natuurlijk niet van alle markten thuis te zijn en kennis te hebben van deze standaarden, maar dit zijn de audits die wij momenteel uitvoeren. Daarnaast willen wij ons werkveld in de toekomst verbreden naar bijvoorbeeld milieu-audits, AI of andere relevante en actuele
onderwerpen. Jouw ideeën daarvoor zijn altijd welkom!

Accoris zoekt directie assistente

Krijg jij er energie van om de ogen en oren van de directie te zijn in een jong bedrijf dat enorm hard aan het groeien is, en momenteel de omslag maakt van start-up naar scale-up? Vind je het geweldig om midden in de organisatie het overzicht te bewaren en alles op rolletjes te laten verlopen? Kan je niet wachten om de redder in nood te zijn van onze twee directeuren, die het momenteel soms zo druk hebben dat ze letterlijk om je staan te springen?

Dan is dit je kans! Wij zijn Accoris, een IT-audit en Consultancy bedrijf, en wij zijn voor onze directie op zoek naar een directie assistent. Een belangrijke rol binnen ons mooie en ambitieuze bedrijf. Ben jij een organisator die het overzicht in de chaos nooit verliest, iemand die geen problemen heeft met actiepunten najagen totdat ze zijn uitgevoerd, en houd je van een gezellige en informele werksfeer met de vrijheid om je rol je eigen te maken? Lees dan vooral verder!