Werken bij Accoris

Wij investeren graag in onze medewerkers, zodat wij zeker weten dat we te maken hebben met vakspecialisten. Of je nou een economische, juridische of bedrijfskundige achtergrond bezit; door het brede kader van onze dienstverlening kunnen wij alle expertises inzetten. 

Een prettige en professionele werkomgeving voor mensen die hun ambities willen uiten, zowel in hun learnings als werkzaamheden.

Je komt te werken in een snel groeiende organisatie met veel jonge professionals in een dynamische omgeving. Wij hebben een open en informele cultuur gericht op professionele ontwikkeling en samenwerking. Je draagt hieraan bij door jouw manier van werken.

De vakspecialisten van Accoris

Door de recentste ontwikkelingen te volgen en deze misschien zelfs voor te zijn, kunnen wij in onze dienstverlening juist die stap extra zetten voor onze klanten. Hierdoor komt jouw persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. Door bij Accoris te werken is een ding zeker; je leert functioneren binnen de top van onze branche(s). 

Ons pakket van arbeidsvoorwaarden is er op gericht dat onze medewerkers zich in onze organisatie gewaardeerd voelen. De onderlinge contacten bevorderen wij door gezamenlijk overleg gevolgd door teambuilding activiteiten. Wij hebben aandacht voor elkaar en waarderen de unieke eigenschappen van onze medewerkers.

Voor iedereen is een passende plek bij Accoris; neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Accoris is op zoek naar Senior - Auditors!

Accoris is op zoek naar talentvolle Senior Auditors die nieuwsgierig zijn, allrounders en het team willen begeleiden om de beste resultaten te behalen. Ben jij de persoon die we zoeken? Bel ons op of bezoek onze website voor meer informatie over hoe je kan solliciteren en wellicht ben jij de volgende persoon die we aannemen!