Bedrijfsuitje naar ‘Class by Jofel’ in Zoetermeer: Versterken van teamrelaties

Als je denkt aan een bedrijfsuitje, stel je je waarschijnlijk een paar leuke activiteiten voor met collega’s. Maar wat we bij ‘Class by Jofel’ in Zoetermeer ontdekten, was niets minder dan uitzonderlijk.

Weg van het kantoor konden we de creativiteit, humor en gedrevenheid van ons team echt waarderen. Het was een dag waarop hiërarchieën vervaagden en we allemaal gelijk waren in het nastreven van plezier en samenwerking.

Het echte hoogtepunt? Ontdekken dat achter elke zakelijke façade een wereld van interesses, passies en talenten schuilgaat die we zelden op kantoor zien. Dit uitje was een herinnering dat werk niet alleen gaat over taken en doelen, maar ook over de mensen met wie we samenwerken.Meer Accoris nieuws?

Je leest dit en meer nieuws op de nieuws pagina van Accoris. Bekijk ook onze social media kanalen om altijd up to date te blijven.

Kom direct in contact met Accoris

Contactformulier

Audit

Accoris Audit en Certificering biedt onafhankelijke toetsing en rapportage voor uw organisatie, waarbij we de huidige stand van zaken evalueren volgens gestelde normen. Aangesloten bij beroepsorganisaties met tuchtrecht, zoals NBA en NOREA, garanderen we professionaliteit en kwaliteit. Onze bevindingen leveren waardevolle inzichten voor management en stakeholders.