Accoris Interim Services

Tijdelijk behoefte aan een (extra) professional?

 

Onze interim diensten variëren van advies tot hands-on ondersteuning of vervanging voor de financiële, internal audit, en GRC- functie. Of het nu gaat om een belangrijk project, een reorganisatie of vervanging tijdens ziekte of zwangerschap: onze professionals staan voor jullie klaar.

Interim Finance

Financiële, administratieve (en rapportage) processen moeten optimaal verlopen en beheerst kunnen worden. We versterken jullie organisatie via onze professionals om te zorgen dat deze zaken voorbijgaand aan de oorspronkelijke wens plaatsvinden.

Internal Audit

Het aantonen van waarde; onze professionals gaan oplossingsgericht te werk om de interne audit voor jullie organisatie te versterken.

Interim GRC

De aanwezige ondernemersambities mogen niet geremd worden ondanks de aanwezigheid van de juiste beperking en beheersing van potentiële risico’s. Onze professionals zorgen ervoor dat control frameworks zowel goed als snel worden geborgd voor jullie organisatie.

Contactformulier

Audit

Accoris Audit en Certificering biedt onafhankelijke toetsing en rapportage voor uw organisatie, waarbij we de huidige stand van zaken evalueren volgens gestelde normen. Aangesloten bij beroepsorganisaties met tuchtrecht, zoals NBA en NOREA, garanderen we professionaliteit en kwaliteit. Onze bevindingen leveren waardevolle inzichten voor management en stakeholders.