Ondernemersservice

Willen jullie de business in beweging zetten?

Een goede en overzichtelijke administratie van jullie onderneming is van essentieel belang voor een succesvolle organisatie. Bij Accoris Ondernemersservice kunt je terecht met de boekhouding, personeelsadministratie en alle andere financiële zaken. Wij ontzorgen jullie graag, maar denken vooral met mee om de business in beweging te zetten.

Administratieve Dienstverlening

De aanwezigheid van goed inzicht en duidelijke overzichten leidt tot het nemen van de juiste beslissingen. Het verminderen van de hoeveelheid tijd en moeite die hoort bij basiszaken voor jullie onderneming is de doelstelling.

HRM/payroll services

Het verkrijgen van grip op aanwezige loonkosten en de bijbehorende administratieve lasten is wenselijk voor iedere organisatie. Onze specialisten regelen de salarisstroken o.b.v. alle CAO’s en verzorgen de aangiften bij De Belastingdienst.

Contactformulier

Audit

Accoris Audit en Certificering biedt onafhankelijke toetsing en rapportage voor uw organisatie, waarbij we de huidige stand van zaken evalueren volgens gestelde normen. Aangesloten bij beroepsorganisaties met tuchtrecht, zoals NBA en NOREA, garanderen we professionaliteit en kwaliteit. Onze bevindingen leveren waardevolle inzichten voor management en stakeholders.