DigiD

Het is van belang dat jouw organisatie inzicht krijgt in de beveiliging en risico’s omtrent jullie digitale identiteit

Om een aansluiting te behouden moet jullie organisatie voldoen aan het normenkader (Norm ICT-beveiligingsassessments DigiD | Logius) digitale identiteit van Logius en hierop jaarlijks een audit te laten uitvoeren door een Register EDP-auditor (RE).

Wij kunnen deze audit bij jouw organisatie uitvoeren en hierover rapporteren middels een assurancerapport in een door Logius geaccepteerd formaat. Door onze deelname in de werkgroep DigiD zijn wij betrokken bij het opstellen van de testaanpak voor auditors en op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Onderzoeksvraag bij de Digid-audit: Is de applicatie die gebruik maakt van DigiD betrouwbaar voor de gebruiker, waarbij vooral de focus ligt op de vertrouwelijkheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Jeroen Holierhoek RE

Peter Holierhoek RE RA

Contactformulier

Audit

Accoris Audit en Certificering biedt onafhankelijke toetsing en rapportage voor uw organisatie, waarbij we de huidige stand van zaken evalueren volgens gestelde normen. Aangesloten bij beroepsorganisaties met tuchtrecht, zoals NBA en NOREA, garanderen we professionaliteit en kwaliteit. Onze bevindingen leveren waardevolle inzichten voor management en stakeholders.