Wat doet Accoris?

Als organisatie zetten wij ons in bij het realiseren van jullie doelstellingen bij verschillende organisatievraagstukken. Vanuit onze passie zijn wij bij onze klanten betrokken en houden wij recente maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten.

Relevante ontwikkelingen implementeren wij standaard in ons werk en adviesverlening. Een team dat open staat voor continue verbetering, innovatie en kansen benut zonder uw en onze doelen uit het oog te verliezen; Accoris staat klaar voor jouw organisatie.

Kernwaarden

1

Integriteit

Welgemeende interesse in jullie organisatie op basis van onze intrinsieke waarden.

2

Professionaliteit

Wij onderbouwen onze werkwijzen en zijn bekwaam in hetgeen van ons wordt verwacht.

3

Betrokkenheid

Tijd, aandacht en inzet waarbij wij jullie organisatie in de juiste richting helpen.

4

Samenwerking

Meewerkend en meedenkend gezamenlijk richting jullie gewenste einddoel.

Video afspelen

Onze aanpak

Kennismaking

Wij gaan met jullie het gesprek aan; zo kunnen wij onderling een verwachtingspatroon opstellen dat aansluit bij organisatorische wensen en belangen.

Analyse van uw vraagstuk

Zodra we het vraagstuk in kaart hebben gebracht, gaan wij de nodige data voor je na om te verzekeren dat er geen puzzelstukken ontbreken richting onze oplossing.

Informatie en overzichtelijke analyses

Door de verschillende profielen die wij intern bezitten, kunnen wij in onze dienstverlening jou zo breed mogelijk assisteren. Ongeacht jullie vraagstuk; jij weet hoe jullie organisatie naar voren moet.

Inzicht en zekerheid

Of het een certificering betreft, een financieel vraagstuk of veranderingen in digitale beveiligingen; wij helpen jouw organisatie altijd met een juiste implementatie om zekerheid te garanderen.

Wat Accoris voor je kan doen

Als organisatie willen wij met u meewerken richting een (nog) beter toekomstperspectief. Of je nu werkzaam bent binnen een bestuurlijk orgaan of een commerciële instantie; samen kunnen wij jullie naar het volgende hoofdstuk begeleiden. 

Stel direct uw vraag

Ontmoet het team

Contactformulier

Audit

Accoris Audit en Certificering biedt onafhankelijke toetsing en rapportage voor uw organisatie, waarbij we de huidige stand van zaken evalueren volgens gestelde normen. Aangesloten bij beroepsorganisaties met tuchtrecht, zoals NBA en NOREA, garanderen we professionaliteit en kwaliteit. Onze bevindingen leveren waardevolle inzichten voor management en stakeholders.