IT Solutions

Wij hebben verschillende IT solutions, waarmee wij zowel onze werkzaamheden als die van jullie kunnen ondersteunen. Hierin leggen wij onze kennis vast en maken dit op per organisatie op maat, zodat jullie kunnen blijven doorgaan, ook wanneer wij jullie organisatie weer verlaten.

SPARCC Implementaties

SPARCC helpt jullie organisatie op het gebied van sturing en beheersing. Hierdoor wordt de daadwerkelijke realisatie van doelstellingen haalbaar op een kortere termijn, doordat processen efficiƫnter kunnen worden ingericht.

AFAS Interfaces

Er zijn meerdere applicaties die voor jouw organisatie op maat zijn gemaakt. Dit resulteert echter vaak in administratieve fouten, doordat zaken dubbel werk opleveren. Via AFAS connector / AFAS API kan dit snel en eenvoudig te lijf worden gegaan.

AFAS implementatie

ERP-applicaties zijn er genoeg, toch blijkt AFAS steevast de juiste oplossing voor merendeel van de ondernemingen. We helpen met de inrichting, waarbij we efficiƫntie en doeltreffendheid niet uit het oog verliezen.

Procesoptimalisaties

In zowel theorie als praktijk altijd wenselijk, ongeacht de achtergrond van de onderneming; procesoptimalisatie leidt tot kostenreductie, automatisering en verbetering van de bedrijfsvoering.

Dashboards

Dashboards van AFAS kunnen voor alle stakeholders een wereld van verschil maken. Door de juiste data in te voeren, komen er betrouwbare cijfers naar voren. Op basis van deze cijfers en visualisaties kunnen organisatiebrede beslissingen worden genomen.

Functioneel Applicatiebeheer

Updates van systemen zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de databeveiliging gewaarborgd blijft. Tegelijkertijd leidt dit ertoe dat dergelijke updates naar behoren verwerkt dienen te worden voor de betrokken partijen.

Contactformulier

Audit

Accoris Audit en Certificering biedt onafhankelijke toetsing en rapportage voor uw organisatie, waarbij we de huidige stand van zaken evalueren volgens gestelde normen. Aangesloten bij beroepsorganisaties met tuchtrecht, zoals NBA en NOREA, garanderen we professionaliteit en kwaliteit. Onze bevindingen leveren waardevolle inzichten voor management en stakeholders.