Strategische Samenwerking tussen Accoris en Inergy

Accoris en Inergy hebben onlangs hun handen ineengeslagen om hun gecombineerde expertise ten dienste te stellen van de auditmarkt. Deze samenwerking belooft zowel bestaande als potentiƫle klanten een verhoogde kwaliteit van dienstverlening.

Dienstverlening naar een Hoger Niveau
Deze samenwerking stelt Accoris in staat haar dienstenportfolio verder uit te breiden en te versterken. Jeroen Holierhoek, Managing director van Accoris, merkte op: “Met de specifieke kennis die Inergy inbrengt, voornamelijk gericht op de gemeentemarkt, is Accoris nu nog beter gepositioneerd om aan de steeds evoluerende eisen van de auditsector te voldoen.”

Voordelen voor de Klant
Klanten van Accoris kunnen dankzij deze samenwerking profiteren van:

  • Gebundelde Expertise: Een gecombineerde en versterkte kennis, vooral binnen de gemeentemarkt.
  • Verhoogde Flexibiliteit: Een uitgebreider team van specialisten staat klaar om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen.
  • Bredere Kennisbasis: De synergie tussen Accoris en Inergy betekent toegang tot een breder scala aan specialisaties, zodat aan elke auditbehoefte kan worden voldaan.

Over Accoris
Vanuit hun vestigingen in Zoetermeer en Apeldoorn heeft Accoris zich gevestigd als een vertrouwde naam in de auditsector. Hun experts leveren een breed scala aan diensten, voeren evaluaties uit volgens gestandaardiseerde normen en verstrekken heldere, inzichtelijke rapporten. Door hun affiliatie met zowel de NBA als NOREA, staat Accoris garant voor kwaliteit en integriteit in al hun activiteiten.

Over Inergy
Inergy, met hun hoofdkantoor in Woerden, heeft zich gevestigd als een leidende kracht in de auditmarkt, ondersteunend aan bedrijven in hun streven naar naleving van regelgeving en optimalisatie van operationele processen.

Meer Accoris nieuws?

Je leest dit en meer nieuws op de nieuws pagina van Accoris. Bekijk ook onze social media kanalen om altijd up to date te blijven.

Kom direct in contact met Accoris

Contactformulier

Audit

Accoris Audit en Certificering biedt onafhankelijke toetsing en rapportage voor uw organisatie, waarbij we de huidige stand van zaken evalueren volgens gestelde normen. Aangesloten bij beroepsorganisaties met tuchtrecht, zoals NBA en NOREA, garanderen we professionaliteit en kwaliteit. Onze bevindingen leveren waardevolle inzichten voor management en stakeholders.