Team Accoris Duikt in de Wereld van Padel!

Bij Accoris geloven we dat een sterk team niet alleen op kantoor wordt gebouwd, maar ook daarbuiten. En wat is een betere manier om teambuilding te stimuleren dan jezelf in een geheel nieuwe sport onder te dompelen?

Vorige week veranderde ons team van IT-auditors in enthousiaste padelspelers! We waagden ons op de banen van Be Fair Tennis voor een levendige padelkliniek, waarbij we zowel de theorie als de praktijk van deze groeiende sport onder de knie probeerden te krijgen.

Hoewel sommigen van ons totaal onbekend waren met padel, waren er anderen die hun innerlijke Rafael Nadal ontdekten. Het was een lust voor het oog om te zien hoe elk teamlid de ander inspireerde en uitdaagde, zelfs als dat betekende dat het padelballetje iets te enthousiast de lucht in werd geschoten!

Wat opviel, was de blijvende indruk die padel op sommige van onze teamleden heeft achtergelaten. Zozeer zelfs, dat enkelen overwegen om deze sport een vaste plek in hun vrijetijdsbesteding te geven.

We willen Mike Hoffmans & Stefan Verrips van harte bedanken voor hun geweldige introductie in padel. Dankzij hun begeleiding heeft Team Accoris nu niet alleen potentiƫle IT-sterren, maar ook opkomende padelmeesters!

Meer Accoris nieuws?

Je leest dit en meer nieuws op de nieuws pagina van Accoris. Bekijk ook onze social media kanalen om altijd up to date te blijven.

Kom direct in contact met Accoris